REALIZARI

Încă de la înființare asociația și-a propus să promoveze printre membrii săi principiile armoniei, prieteniei, luptei, implicării în viața oamenilor și a naturii in cadrul unor proiecte educaționale practice.

In cei 22 de ani de activitate au trecut prin dojo peste 20000 de copii, tineri, domni și doamne, aikido devenind pentru ei un mod de viață.

Proiectele educaționale realizate în domeniile ecologice, umanitare, de promovare a valorilor nationale prin tabere, cantonamente și festivaluri au completat efortul depus pe tatami de către membrii asociației.

Parteneriatele încheiate de-a lungul timpului cu diferite instituții au fost benefice dezvoltării activității noastre
FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE AIKIDO MODERN
ANTREC ROMANIA
ROMSILVA-ADMINISTRATIA PARCULUI NATURAL PUTNA VRANCEA
COMPANIA APELE ROMANE
PRIMARIA TULNICI JUD VRANCEA
SCOALA ALEXANDRU COSTESCU
GENESIS COLLEGE
INSPECTORATUL PT SITUATII DE URGENȚĂ -SALVAMONT VRANCEA
INSPECTORATUL GENERAL AL JANDARMERIEI VRANCEA

Asociația cultural sportivă Aiki-Budo mulțumește pe aceasta cale tuturor membrilor săi pt efortul depus la antrenamente și alte tipuri de proiecte la care au participat cu mult entuziasm.

De asemenea mulțumește și partenerilor mai sus menționati fara de care activitatile noastre ar fi fost mult mai greu de promovat și dezvoltat.

Mulțumim și organizațiilor din mass-media ce au înțeles să introducă în emisiunile și informațiile lor evenimentele desfășurate de către asociație în acești 22 de ani de existență:
Trinitas TV
Prima TV
TVR
Pro-TV
Radio-Romania Actualități
Ziarul Monitorul de Vrancea.