Federația Română de Aikido Modern a avut sâmbătă un eveniment deosebit

10 iun 2024
 
Federația Română de Aikido Modern a avut sâmbătă un eveniment deosebit. A participat la invitația fundației Renașterea la RACE FOR THE CURE cu o demonstrație de Aikido. Vedetele principale au fost evident doamnele care au adus în fața tuturor celor prezenți ce înseamnă Aikido in viața femeilor .

Echipa de fete condusă de shihan Mihaela Ioniță au produs senzație printre participanții la eveniment cu tehnici de  arme(katana și baston). Au completat acest extraordinar moment copiii, tinerii și tinerele împreună cu instructorii și adulții practicanți. Toți cei prezenți au fost fascinați de momentele deosebite prezentate si au fost aplaudați .

In mod special domnul Mircea Geoană secretar general adjunct al NATO a venit și a felicitat toată echipa federației dorind in mod expres să aibă o amintire foto cu noi. Am avut cu dânsul o discuție interesanta unde i-am prezentat istoricul și principiile federației noastre precum și proiectele noastre de viitor. A fost foarte impresionat și ne-a urat mult succes în toată activitatea noastră. A fost un moment deosebit.

Mulțumesc tuturor prietenilor pt participare și implicare clubul Aikido Sky condus de sensei Drig Radu Traian,ACS" Aikido pt femei" condusă de shihan Mihaela Ioniță,ACS Aiki-Budo copii ,tineri și adulți,sensei Marius Stratul și sensei Valentin Dumitru. O echipă minunată ce a reprezentat federația la superlativ.

Shihan Marius Ioniță.