Aikido – Educatie Martiala pentru viata 2022-2023

05 sep 2022
Dragi prieteni mari și mici, stimați părinți ne pregătim pentru un nou an școlar.

Trebuie să recunosc că vara aceasta a fost extraordinara pt noi: sute de copii s-au distrat și împrietenit in taberele noastre, au muncit și s-au implicat voluntar în proiecte ecologice, au curățat apele de munte, au deprins abilități și experiențe de viață. Sub îndrumarea instructorilor au gătit, au cusut, au descoperit o lume a jocurilor  din trecutul nostru, au explorat lumea naturii, au pictat in armonie cu natura. Am văzut bucurie, prietenie, dragoste de viață și grijă pt viitor.

De luni 5 septembrie începem un alt drum. Anul acesta ne-am propus sa îmbinăm Aikido cu educația pt viață. Dorim sa punem și noi umărul la minunata caleașcă de poveste ce se numește educarea și formarea personalității unui om. Să  însoțim pe drumul vieții și să să fim aproape tuturor celor ce vor veni să practice AIKIDO -EDUCATIE PENTRU VIAȚĂ. (vezi detalii)

Va așteptăm cu drag la sala, la școală sau grădinițe să începem un nou drum. Pt orice fel de informații suplimentare vă rog să nu ezitați să mă sunați. Va doresc un an minunat plin de bucurii și împliniri.

Shihan Marius Ionita, sensei Mihaela Ioniță și toată echipa aikidomodern va așteaptă să treceți pragul sălii: copii,mămici, tătici, frați, surori, prieteni.

Toți sunteți bineveniți.